Door ons relatief kleinschalig bedrijf kunnen we onze klanten flexibel en persoonlijk helpen en een uitstekende service garanderen. Naast onze afdeling horeca beschikken we over een eigen worstmakerij en keuken, met volop productie voor de horeca. Verder beschikken we over een slagerij voor particulieren.
Onze specialiteit is vlees uit de regio. Met als mooiste voorbeeld het afmesten, slachten, uitbenen, vliezen en portioneren van onze eigen Blanc Bleu Belge runderen en kalveren. Het Blanc Bleu Belge ras is een van oorsprong Belgisch dikbil ras met uitzonderlijke malsheid en spiermassa. Op 200 meter van ons bedrijf bevindt zich het Pasveld. Op dit gebied ligt de boerderij waar in eigen beheer onze BBB runderen en kalveren worden gemest.
Ook de slacht vindt plaats in eigen beheer. Dit gebeurt op ambachtelijke manier op kleine schaal zodat de runderen geen enkele stress ervaren, hetgeen de kwaliteit van het vlees ten goede komt.Verdere bewerking tot en met portioneren vindt allemaal plaats in eigen bedrijf waardoor elke stap nauwlettend gecontroleerd kan worden zodat we een uitstekende kwaliteit van ons product kunnen garanderen.
Naast ons eigen Vleesras verkopen wij ook rundvlees van het Boeuf d’Ardenne merk. Dit streekproduct uit de aangrenzende Belgische Ardennen groeit op onder de beste omstandigheden in deze prachtige natuurlijke omgeving en dat proef je terug op uw bord.
Het gehele jaar kunnen we u voorzien van vers Heuvelland wild geschoten door onze huisjager in het Heuvelland en aangrenzende bossen. Ook deze dieren komen vers geschoten naar onze uitsnijderij waar ze in eigen beheer verder worden verwerkt. Dit is ook een uniek onderscheidend regionaal product. Doordat wij ons onderscheiden met onze eigen streek producten en productie in eigen beheer oftewel streekproducten met direct contact met boer of jager houden we de hele productie keten van het vlees in eigen beheer. Door deze korte lijnen kunnen we naast uitstekende kwaliteit ook een zeer scherpe prijs van onze producten garanderen.
Naast deze producten kunnen we alles leveren wat wenselijk is. Variërend van dagelijks vers Nederlands gevogelte, twee keer per week aanvoer van vers of diepvries frans gevogelte tot lamsvlees uit de regio of uit Nieuw-Zeeland.
website verbeteren | website optimaliseren | optimalisatie | analyse | woorank specialist | woorank expert-2 | website maken weert | website maken valkenburg | website maken urmond | website maken tongeren | website maken stein | website maken sittard | website maken roermond | website maken meerssen | website maken margraten | website maken maastricht | website maken limburg | website maken lanaken | website maken heerlen | website maken hasselt | website maken gulpen | website maken geleen | website maken elsloo | website maken eijsden | website maken cadier en keer | website maken born | website maken beek | website laten maken maastricht | website laten bouwen maastricht | webdesigner maastricht | webdesign valkenburg | webdesign sittard | webdesign meerssen | webdesign mestreech | webdesign maastricht | webdesign limburg | webdesign lanaken | webdesign heerlen | webdesign gulpen | webdesign geleen | webdesign eijsden | webdesign bureau maastricht | webdesign beek | webdesign | seo valkenburg | seo utrecht | seo specialist | seo sittard | seo rotterdam | seo meerssen | seo maastricht | seo maastricht | webdesign limburg | seo limburg | seo lanaken | seo heerlen | seo gulpen | seo geleen | seo expert | seo eindhoven | seo eijsden | seo denhaag | seo beek | seo amsterdam | portfolio webdesign en seo optimalisatie | online marketing bureau maastricht | onderhoudwebsite | nieuwe website maastricht | gratis seo rapport | gratis dashboard | google specialist | google partner maastricht | google optimalisatie maastricht | google ads | google adwords maastricht | google adwords | google adverteren | google advertenties|