Horeca

Ambachtelijke horeca leverancier die zes dagen per week vers vlees levert. Voor 06.00 uur besteld, dezelfde dag bij u geleverd

uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Horeca leverancier

Door ons relatief kleinschalig bedrijf kunnen we onze klanten flexibel en persoonlijk helpen en een uitstekende service garanderen. Naast onze afdeling horeca beschikken we over een eigen worstmakerij en keuken, met volop productie voor de horeca. Verder beschikken we over een slagerij voor particulieren.

Onze specialiteit is vlees uit de regio. Met als mooiste voorbeeld het afmesten, slachten, uitbenen, vliezen en portioneren van onze eigen Blanc Bleu Belge runderen en kalveren. Het Blanc Bleu Belge ras is een van oorsprong Belgisch dikbil ras met uitzonderlijke malsheid en spiermassa. Op 200 meter van ons bedrijf bevindt zich het Pasveld. Op dit gebied ligt de boerderij waar in eigen beheer onze BBB runderen en kalveren worden gemest.

Ook de slacht vindt plaats in eigen beheer. Dit gebeurt op ambachtelijke manier op kleine schaal zodat de runderen geen enkele stress ervaren, hetgeen de kwaliteit van het vlees ten goede komt.Verdere bewerking tot en met portioneren vindt allemaal plaats in eigen bedrijf waardoor elke stap nauwlettend gecontroleerd kan worden zodat we een uitstekende kwaliteit van ons product kunnen garanderen.

Uitgebreid assortiment

Naast ons eigen Vleesras verkopen wij ook rundvlees van het Boeuf d’Ardenne merk. Dit streekproduct uit de aangrenzende Belgische Ardennen groeit op onder de beste omstandigheden in deze prachtige natuurlijke omgeving en dat proef je terug op uw bord.

Het gehele jaar kunnen we u voorzien van vers Heuvelland wild geschoten door onze huisjager in het Heuvelland en aangrenzende bossen. Ook deze dieren komen vers geschoten naar onze uitsnijderij waar ze in eigen beheer verder worden verwerkt. Dit is ook een uniek onderscheidend regionaal product. Doordat wij ons onderscheiden met onze eigen streek producten en productie in eigen beheer oftewel streekproducten met direct contact met boer of jager houden we de hele productie keten van het vlees in eigen beheer. Door deze korte lijnen kunnen we naast uitstekende kwaliteit ook een zeer scherpe prijs van onze producten garanderen.

Naast deze producten kunnen we alles leveren wat wenselijk is. Variërend van dagelijks vers Nederlands gevogelte, twee keer per week aanvoer van vers of diepvries frans gevogelte tot lamsvlees uit de regio of uit Nieuw-Zeeland.

Ook klant worden?

Word ook horeca klant. Stuur uw gegevens zoals naam en e-mailadres naar r.tychon@slagerijkusters.nl