Seizoen

De specialist voor de feestdagen

Kerst en oudejaars specialiteiten

Overal in de natuur zien we dingen veranderen. De bladeren vallen van de bomen en het weer wordt natter en koeler.

Maar de BBQ specialist voor uw vlees zijn we en blijven we!

Ons BBQ assortiment verandert een beetje en we breiden het zelfs uit met een wild barbecue pakket!

December, een prachtige tijd van samenzijn, warmte en gezelligheid.

Het is het perfecte moment om te genieten van heerlijke gerechten!

Van voorgerechten tot een feestelijk ambachtelijk hoofdgerecht. Rollades, pork wellington, ravioli, ambachtelijke kerstbuffetten en nog veel meer.

Alles voor een onvergetelijke kerstmaaltijd!

Het hele jaar door zijn de jagers in Limburg op jacht om de natuur in evenwicht te houden. In Limburg leven vele wilde zwijnen en reeën, maar ook eenden, ganzen en wilde duiven. Hert is weer meer te vinden in de bossen in de Duitse Eifel. Het wild scharrelt zijn leven lang door de natuur en is daarom ook het puurste scharrel vlees dat er is. Dit resulteert in mooi vlees met subtiele smaken dat mooi mals is. 

Slagerij Kusters is de enige Limburgse wild bewerkinrichting, dit wil zeggen dat al ons wild gekeurd wordt. Hierdoor mogen wij ons dan ook wel dé wild specialist van Limburg noemen.

Wij verwerken alle soorten wild zoals hert, ree en zwijn, maar ook klein wild zoals wilde eend, fazant, patrijs, haas en konijn. Vele jagers uit Zuid Limburg en ook ikzelf zijn dan ook het hele jaar op pad om u een mooi stukje wild te kunnen aanbieden.

Omdat we werken met hele dieren, maken we buiten de mooie biefstukjes en filets, ook heerlijke wild stoofpot, gerookte vleeswaren van wild, maar vergeet onze fond en wildsaus niet. Als klap op de vuurpijl maken wij ook heerlijke wildstoof kroketjes en wildstoof bitterballen. Waar we uiteraard ontzettend trots op zijn! 

Groet,
Roy Kusters